Blog

Edmon Roch va pujar amb la seva filla Olimpia a recollir el Premi de la Família de “Atrapa la Bandera”

  |   Notícies   |  

“La Família Bélier”, “Atrapa la Bandera” i “Francisco. El Pare Jordi “es van dur l’Ona d’Or en la XX edició dels Premis Família en una gala en què no van faltar ni la música, ni les famílies ni el bon cinema, el cinema que importa: el cinema que pesa.

Edmon Roch, productor de la pel·lícula d’animació espanyola “Atrapa la bandera”, va voler destacar el caràcter familiar d’aquests premis recollint l’estatueta acompanyat per la seva filla Olimpia i sota la mirada de la seva dona i la seva altra filla, presents entre el públic. “Estem molt orgullosos de recollir aquest premi perquè en certa manera és tancar el cercle” va assenyalar Roch en el seu discurs d’agraïment.

Es tractava d’una referència al fet que la segona cinta dels creadors de “Tadeo Jones” havia rebut “el Gaudí i el Goya”, va dir el productor, però que el primer premi que van rebre va ser també pels valors de “Atrapa la bandera” , una pel·lícula el nucli “no són els viatges espacials sinó les relacions familiars”, va voler recalcar Roch.

Extracte de la crònica realitzada pel diari El Mundo

Post A Comment