Blog

‘Tadeu Jones 2: El secret del rei Mides’ arriba a Mèxic el 4 de gener

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

Tadeu Jones 2: El secret del rei Mides‘ és la nova pel·lícula que presenta el director espanyol de produccions animades Enrique Gato, acompanyat en aquesta ocasió pel codirector David Alonso, i que serà estrenada a Mèxic el 4 de gener de 2018.

La història presenta el retrobament del paleta “Tadeo Stones” amb la seva amiga l’arqueòloga “Sara Lavroff”, que ha trobat “el papir de Midas” que assenyala l’existència del collaret del rei que, segons la llegenda, tot el que tocava es convertia en or, segons s’aprecia en un tràiler.

El malvat “Jack Rackham” segresta “Sara” i per al seu rescat exigeix ​​a “Tadeo” lliurar-li el mapa amb la ubicació del collaret, per tal d’obtenir les tres peces d’aquest ornament i que li permetria aconseguir el poder del llegendari monarca , “el toc de Mides” per convertir tot el que vulgui en el costós metall.

“Les aventures de Tadeo Jones” és una pel·lícula presentada el 2012 que es va convertir en el film espanyol d’animació més taquiller en la història de la cinematografia hispana i per la qual Gat va obtenir un premi Goya.

Ara Gat, també director de la cinta “Atrapa la bandera”, s’acompanya d’Alonso i junts presenten aquesta nova cinta infantil, “Tadeo, l’explorador perdut 2. El secret del rei Mides”, que serà estrenada a Mèxic el 4 de gener de 2018, es va informar en un comunicat.

Font: www.20minutos.com