Blog

Tadeu Jones 2, la pel·lícula d’animació més vista de la història del cinema espanyol

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

‘Tadeu Jones 2 segueix inamovible de la cartellera espanyola! El paleta-arqueòleg més famós d’Espanya porta onze setmanes a taquilla i supera amb un total 258 pantalles a altres estrenes més recents.

Ja ningú ho qüestiona, Tadeu Jones és la pel·lícula d’animació espanyola més vista de la història. En el seu retorn a la gran pantalla la segona seqüela va superar a la seva antecessora en una setmana amb 350.000 persones i ara, dos mesos i mig després, acumula més de 3,1 milions d’espectadors i la seva recaptació ronda i als gairebé 18 milions d’euros.

Els directors, Enrique Gato i David Alonso van voler que aquesta segona part “no se sentís com la inèrcia més elemental de la primera, sinó com un gran pas”.

I aquest gran pas s’ha notat! Millor animació, més aventures i en un major nombre d’escenaris internacionals. El Secret del Rei Mides és una gran aventura èpica explicada a través de la tendresa i la senzillesa dels seus protagonistes que ha aconseguit sorprendre a l’espectador major i petit i sobrepassar en cada un dels apartats artístics i tècnics a la seva predecessora.