Blog

I el Goya és per ..

  |   El quadern de Sara, Notícies, Sin categoría   |  

Tadeo Jones 2: el secret del Rei Mides ‘, ens ha tornat a donar una alegria rebent el Goya a la 32 edició d’aquesta festa del cinema a la millor pel·lícula d’animació. La cinta ha aconseguit superar a les altres dues nominades en aquesta categoria: ‘Deep’ i ‘Nur eta Herensugearen tenplua
L’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya ha lliurat el dissabte els Premis Goya, els guardons més importants que es concedeixen en el cinema espanyol, que ha celebrat la seva 32 edició.
La cerimònia ha tingut lloc per sisè any consecutiu al Madrid Marriott Auditorium Hotel i ha comptat amb els humoristes Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla com a mestres de cerimònies. Alli vam estar representats per #EdmonRoch rebent el preuat guardó.