Blog

EL VIATGE DE MARTA (STAFF ONLY), DIRIGIDA PER NEUS BALLÚS

  |   Notícies   |  

Després del seu pas pels Festivals de Berlín, Màlaga i el BCN Film Fest, la nova pel·lícula de Neus Ballús s’estrenarà en sales amb el títol d’EL VIATGE DE MARTA

El proper 20 de setembre, Sherlock Films estrenarà en cinemes EL VIATGE DE MARTA, la nova pel·lícula de Neus Ballús (La plaga) que es va presentar en nombrosos festivals sota el títol de STAFF ONLY.

La pel·lícula, que s’estrenarà el proper 17 de juliol a França de la mà de New Story amb el mateix nou títol, té com a protagonistes a Sergi López i els debutants Elena Andrada i Ian Samsó. Després del seu debut amb la multipremiada La plaga (2013) Neus Ballús, dirigeix ​​aquesta història de ficció rodada al Senegal en la qual reflexiona de sobre el turisme i la mirada occidental sobre l’Àfrica.

SINOPSI:

Marta, una noia de 17 anys, va de vacances a un resort a Àfrica amb el seu pare i el seu germà petit. Marta s’avorreix i prefereix passar més temps amb els joves que treballen a l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran a la família a parlar i tractar d’entendre. El viatge es convertirà per a tots en una experiència molt més rica del que podien imaginar.

Després del seu pas per nombrosos festivals nacionals i internacionals entre els quals destaquen la Berlinale – Secció Panorama, el Festival de Cinema de Màlaga, el Festival de Cinema Llatí de Tübingen, Stuttgart i Freiburg, el BCN Film Festival i el BFI de Londres, la pel·lícula ha collit una gran acollida entre la premsa.

“Amb un to agredolç presenta la valuosa idea que descobrir com ser un bon turista és molt semblant a com ser un bon adult. Tots dos viatges són una sèrie contínua d’experiències d’aprenentatge, desil·lusions, errors i correccions de curs, per a les quals no es proporciona un full de ruta “Jessica Kiang VARIETY

ESTRENA: 20 DE SETEMBRE
Produïda per Ikiru Films (Edmon Roch), El Kinògraf (Pau Subirós), Turanga Films (Lina Badenes), La Terrassa Films (Cristobal García, Javier Ugarte) i Les Films Hatari (Michel Klein). Amb la participació de l’ICAA, ICEC i de l’IVAC, la producció associada de TV3 i l’ajuda d’Eurimages.