Blog

Adu. PÒSTER I PRIMERES IMATGES DE LA PEL·LÍCULA DE SALVADOR CALVO

  |   Notícies   |  

“Adu ‘és el títol definitiu de el nou llargmetratge de el director, inspirat en històries reals al voltant de l’drama de la immigració i narrat a partir de tres trames entrellaçades.

Protagonitzat per Luis Tosar, Anna Castillo, Álvaro Cervantes i Jesús Carroza, el film suposa el debut dels nens Moustapha Oumarou i Zayiddiya Disssou, elegits després d’un llarg procés de càsting en el continent africà.

Madrid, 15 d’octubre de 2019. Adu, títol definitiu de el nou llargmetratge de Salvador Calvo (1898: ELS ÚLTIMS DE FILIPINES), s’estrenarà en cinemes el 31 de gener de 2020 i avui presenta el pòster i el teaser tráiler d’aquest drama inspirat en històries reals al voltant de la immigració narrat a través de tres trames entrellaçades.

Protagonitzada per Luis Tosar, Anna Castillo, Álvaro Cervantes i Jesús Carroza, la pel·lícula suposa el debut dels joves actors Moustapha Oumarou i Zayiddiya Disssou, elegits després de mesos de càsting a diversos països d’el continent africà i que s’han convertit en un dels grans descobriments de l’rodatge.

Els seus protagonistes es mouran en diferents escenaris naturals d’Àfrica, des de la selva i el desert fins a la frontera amb Espanya, i mostrarà espectaculars paisatges de la República de Benín, país que ha acollit per primera vegada en la seva història el rodatge d’un llargmetratge internacional, que ha culminat a Espanya (Madrid i Múrcia).

Per a aquesta producció, Telecinco Cinema ha tornat a treballar de la mà d’Ikiru Films i La Terrassa Films, companys de viatge amb experiència en rodatges internacionals, com EL QUADERN DE SARA, desenvolupat a l’Àfrica, i YUCATÁN, que va abastar tres continents a bord de un creuer.

Adu és una producció de Ghislain Barrois i Álvaro Augustin (Telecinco Cinema), Edmon Roch (Ikiru Films), Javier Ugarte (La Terrassa Films) i Un Món Prohibit AIE, amb la col·laboració de Mediaset España i Mediterrani Mediaset España Group i el finançament de l’ ICAA. Arribarà a les sales de cinema de la mà de Paramount Pictures Spain.

Sinopsi

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres a nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.