Blog

‘Adu’, la nova pel·lícula de Telecinco Cinema sobre el drama de la immigració arriba als cinemes aquest divendres

  |   Notícies   |  
  • El film narra la duríssima travessia dels immigrants que ho arrisquen tot per aconseguir una vida millor.
  • Està protagonitzada per un nen de 7 anys i una nena de 13 que encarna a la seva germana.
  • “Ha estat una mica difícil d’interpretar el paper”, expliquen els petits, avui molt il·lusionats.

‘Adu’, la nova pel·lícula de Telecinco Cinema sobre el drama de la immigració, arriba als cinemes aquest divendres. Basada en una història real, el film narra la duríssima travessia dels immigrants que s’arrisquen fins al límit per aconseguir una vida millor. El seu protagonista és Moustafa, un petit de 7 anys tan entranyable com el personatge que interpreta. A la ciutat de Parakou, situada a nord de Benín, a l’oest d’Àfrica, avui tots volen ser com ell. “Em diuen que volen fer pel·lícules amb mi”, explica.

El petit actor, a l’igual que la jove de 13 anys que encarna a la seva germana, jugava al carrer quan l’equip de la pel·lícula els va trobar. Ella estava en una altra ciutat, a Cotonou, la principal ciutat de Benín. Els van fer recitar unes frases i a partir d’aquí van començar junts l’aventura.

Van haver de aprendre-ho tot des de zero i interpretar parts molt complicades. “Ha estat una mica difícil interpretar el paper. He après que per ser actriu cal ficar-se en la pell del personatge que vols interpretar “explica ella, mentre el petit subratlla que ”ha estat molt difícil plorar “.

No obstant això, res se’ls ha posat per davant. Tots dos nens han gaudit de l’experiència i conquereixen amb la seva màgia dins i fora de les càmeres.