Blog

ADÚ SUPERA EL MILIÓ D’ESPECTADORS I ES CONSOLIDA COM LA PEL·LÍCULA ESPANYOLA MÉS VISTA DE L’ANY

  |   Notícies   |  

El film dirigit per Salvador Calvo acumula una recaptació de més de 5,9M d’euros.

ADÚ continua imparable en el seu camí per la cartellera espanyola. En la seva cinquena setmana d’exhibició en cinemes, la pel·lícula dirigida per Salvador Calvo ha aconseguit superar ja el milió d’espectadors, amb una recaptació acumulada de 5,9 milions d’euros.

El film protagonitzat per Luis Tosar, Anna Castillo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza, Miquel Fernández, Moustapha Oumarou, Zayiddiya Disssou i Adam Nourou ja va aconseguir convertir-se en la millor obertura de cinema espanyol en la seva estrena a finals del mes de gener.

ADÚ és una producció de Ghislain Barrois i Álvaro Augustin (Telecinco Cinema), Javier Ugarte (La Terrassa Films), Edmon Roch (Ikiru Films), Un Món Prohibit AIE i Mogambo, amb la col·laboració de Mediaset España i Mediterrani Mediaset España Group i la finançament de l’ICAA. Està distribuïda per Paramount Pictures Spain.

Sinopsi:

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres a nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a un nou intent d’assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.