Blog

Es roda “LA CASA ENTRE ELS CACTUS”, dirigida per Carlota González-Adrio i protagonitzada per Ariadna Gil, Daniel Grao i Ricardo Gómez

  |   Notícies   |  

Carlota González-Adrio debuta com a directora del seu primer llargmetratge, “LA CASA ENTRE ELS CACTUS“, protagonitzat per Ariadna Gil (Només una vegada, Pàrquing, En zona hostil), Daniel Grao (L’any de la fúria, L’inconvenient, L’assassí dels capritxos) i Ricardo Gómez (On caben dos, El substitut, Meva i Moi), entre altres.

El guió està basat en la novel·la homònima de Paul Pen (L’Avís, Un matrimoni Perfecte) qui també ha escrit l’adaptació cinematogràfica.

González-Adrio, graduada en la ESCAC, va obtenir amb el seu curtmetratge, Solstici d’estiu, el Premi a Millor Curt Espanyol en la 64 Edició del Festival Internacional de Cinema de Valladolid.

En paraules de Carlota Gonzalez-*Adrio, “LA CASA ENTRE ELS CACTUS” és “una història que amaga la veritat i la mentida, els secrets, l’ocult, la violència, l’afecte, l’empara… partint sempre del retrat d’aquesta família. La història es construeix a través de la idea de l’aparença i l’amagat, que cohabita un mateix espai, una mateixa persona. Aquesta casa que es construeix com un refugi enfront de la naturalesa salvatge, es va transformant en un recer que és també tenebra. En ella la serenitat i el silenci de la naturalesa cobren un altre sentit.”

El rodatge transcorrerà en diverses localitzacions de Las Palmas al llarg de sis setmanes.

LA CASA ENTRE ELS CACTUS” és una producció de Cinema 365 Films, DZ Llargmetratges i Audiovisuals AIE, Ikiru Films, La Terrassa Films i Virtual Continguts.

Compta amb la participació de RTVE, TVC-Televisió de Catalunya, Orange TV i Ministeri de Cultura (ICAA).

Filmax s’encarregarà de la distribució en cinemes d’Espanya.

SINOPSI

LA CASA ENTRE ELS CACTUS és un thriller emocional ple de suspens en el qual la idíl·lica convivència d’una família perfecta es veurà dinamitada amb l’aparició d’un estrany que no és qui diu ser.

© Fotos: Verónica González Mayoral