Blog

“LES LLEIS DE LA FRONTERA” clausurarà la 69 Edició del Festival de Sant Sebastià

  |   Notícies   |  

LES LLEIS DE LA FRONTERA”, la nova i esperada pel·lícula de Daniel Monzón (El nen, Cel·la 211), adaptació de la novel·la homònima de l’escriptor, columnista i guanyador del Premi Planeta 2019, Javier Cercas i produïda per Ikiru Films, serà l’encarregada de clausurar la pròxima edició del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià.

És la tercera pel·lícula de Daniel Monzón que produeix Ikiru Films (després dels èxits “El Nen” i “Yucatán”), compta amb guió de Jorge Guerricaechevarría i es presentarà en secció oficial, fora de concurs

Daniel Monzón va participar anteriorment en el Festival en la secció Made in Spain amb El cor del guerrer (2000) i Cel·la 211 (2010) que va obtenir vuit premis Goya inclosos els de millor pel·lícula i millor direcció.

“Des de molt jove he acudit de manera rendida al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, cobrint-lo com a periodista als meus vint, com a cineasta amb la meva primera pel·lícula i fins com a membre del jurat fa uns anys. El fet de veure seleccionada ara “Les lleis de la frontera” per a clausurar-lo és un enorme privilegi i la guinda d’una llarga història d’amor amb un certamen mític.” – Daniel Monzón

La pel·lícula es va rodar la passada tardor, en diferents localitzacions de Catalunya, entre les quals destaquen Girona, Manresa, Montblanc i Costa del Garraf entre altres.

 

Darrere del projecte es troben a més de Ikiru Films, La Terrassa Films, Atresmedia Cinema i Les Lleis de la Frontera AIE, en col·laboració amb Buendía Estudios.

“LES LLEIS DE LA FRONTERA” s’estrena a Espanya aquesta tardor en cinemes.