Blog

Les Lleis De la Frontera (Cançó Original De la Pel·lícula “Les Lleis De la Frontera”)

  |   Notícies   |  

“LES LLEIS DE LA FRONTERA”, la nova i esperada pel·lícula de Daniel Monzón (El nen, Cel·la 211), adaptació de la novel·la homònima de l’escriptor, columnista i guanyador del Premi Planeta 2019, Javier Cercas i produïda per Ikiru Films, va clausurar ahir 26 de setembre la 69 edició del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià.

És la tercera pel·lícula de Daniel Monzón que produeix Ikiru Films (després de les reeixides «El Nen» i «Yucatán»), compta amb guió de Jorge Guerricaechevarría i es va presentar en secció oficial, fora de concurs. En el festival vam poder veure a tot l’equip del film i vam ser testimonis de part de la cançó original que apareix en el.

Avui estem més que feliços de poder mostrar-vos el resultat final de la cançó, interpretada per Derby Motoreta’s Burrito Kachimba.