Blog

Omar Montes i Belinda posaran música a ‘Tadeo Jones 3. La tabla maragda’

  |   Notícies   |  
Font: www.elperiodico.com

Tots dos artistes interpreten ‘Si tu em llamas’, el tema principal de la banda sonora de la pel·lícula d’animació.

‘Tadeo Jones’ tornarà aquest estiu als cines amb dos artistes molt coneguts al nostre país ia Llatinoamèrica. Omar Montes i Belinda se sumen a la tercera pel·lícula, que tindrà el títol de ‘La tabla maragda’, situant-se al capdavant del tema principal de la banda sonora de la pel·lícula, que s’estrenarà a sales de cinema el proper 26 d’agost.

‘Si tu em truques’ és el títol de la cançó interpretada pel cantant espanyol Omar Montes i l’artista mexicana Belinda. Està produïda per Dabruk, amb Felipe Guevara a la barreja i Carlos Hernández a la masterització, de la mà de Sony Music Entertainment Espanya. Per Belinda és la seva segona experiència en la saga internacional d’animació, després de participar amb Juan Magán en la cançó original de la seva primera part, ‘Les aventures de Tadeo Jones’, amb ‘T’esperaré’, nominada al Goya a la Millor Cançó Original el 2013.

“Tornar a una de les sagues que em va connectar amb Espanya ha estat tot un honor. Crec que la barreja amb Omar ha reflectit moltíssim l’esperit de la pel·lícula. Un veritable regal”, afirma Belinda en una declaracions recollides a la nota de premsa enviada als mitjans.

Per la seva banda, Omar Montes, l’últim llançament del qual ‘La llama de l’amor’ ha aconseguit des de la seva estrena el número 1 en tendències musicals a YouTube i és una de les tendències virals més potents a TikTok amb més de 10.000 creacions, assegura que Tadeo Jones “forma part de la vida de tots nosaltres”: “Ha conquistat els cors de tots els espanyols. En això ens assemblem, així que sens dubte ha estat una experiència increïble al costat de Belinda”.

‘Tadeo Jones 3. La taula maragda’:

A Tadeo li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs l’acceptessin com a un més, però sempre l’acaba embolicant: destrossa un sarcòfag i provoca un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni. Amb tots en contra i només ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d’aventures, que el portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per trobar la manera d’acabar amb la maledicció de la mòmia.