Blog

“MALNAZIDOS” Nº1 A NETFLIX ESPANYA I Nº3 A NIVELL MUNDIAL

  |   Notícies   |  
Font: http://www.elblogdecineespanol.com/

La seva estrena a cinemes es va endarrerir molt per la pandèmia i quan va arribar a la cartellera no va obtenir el resultat esperant. Estem parlant de la pel·lícula espanyola “Malnazidos”, coproducció de Telecinco Cinema i Ikiru Films, que ha recaptat només un milió d’euros a sales comercials, però que sembla que ha trobat el seu públic a Netflix on és Nº1 des que s’ha estrenat a la plataforma vermella fa menys duna setmana. A més, també està sent un èxit a nivell mundial col·locant-se com la tercera pel·lícula més vista a nivell internacional a Netflix.

Amb guió de Jaime Marques Olarreaga, Alberto Fernández Arregui i Cristian Conti a partir de la novel·la Nit de Difunts del 38, de Manuel Martín Ferreras, la pel·lícula compta amb un repartiment coral encapçalat per Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza, María Botto i el jove Manel Llunell, que completen Mouad Ghazouan, Dafnis Balduz i Sergio Torrico.

De què va?

Mesos de sagnants combats han deixat darrere seu milers de morts a les trinxeres. Jan Lozano, capità de la cinquena brigada, cau presoner. L’única possibilitat d’escapar a la sentència de mort és fer front a una missió impossible al camp enemic. Però un perill més gran de l’esperat obligarà els bàndols rivals a unir-se contra un nou i desconegut adversari. Hauran de deixar de banda l’odi mutu i així evitar esdevenir zombis.

El tràiler: