Blog

Ikiru celebra els 100 anys d’animació espanyola

  |   Notícies   |  

Ikiru Films celebra els 100 anys d’animació espanyola amb material, premis i entrevistes en exclusiva

Ikiru Films s’afegeix a l’onada de celebracions que estan portant els 100 anys d’animació espanyola a través de diferents iniciatives; en primer lloc amb el número especial de maig-juny de l’Acadèmia de Cinema, que com no podia ser d’una altra manera el dediquen al món de l’animació i que recull, entre altres, un article del nostre fundador Edmon Roch amb el títol ” el secret de l’èxit “.

Enllaç a la revista de l’Acadèmia, fes click aquí.

A més, estem en plena col·laboració amb un dels blogs més emergents del nostre país al món del cinema, “Mooby’s”, en les xarxes s’estan sortejant diversos DVD de la nostra pel·lícula “Atrapa la Bandera”, concurs que finalitzarà el 23 de maig.

Enllaç al concurs, fes click aquí.

Per finalitzar estem preparant una entrevista en exclusiva amb el compositor Diego Navarro, que aquest proper 28 de maig dirigirà l’estrena mundial d’una suite per a orquestra i cor de la BSO de “Atrapa la bandera” amb motiu del Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie.

Post A Comment