Blog

La recerca de Laura

  |   El quadern de Sara, Notícies   |  

Laura busca des de fa anys a la seva germana Sara, desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni l’ONG per a la qual treballava, ni l’Ambaixada tenien notícies del seu parador fins que apareix una foto robada d’un poblat miner de l’Est del Congo amb la imatge borrosa de Sara. Sense dubtar-ho un moment, Laura viatja fins Kampala disposada a endinsar-se al territori dels Senyors de la Guerra, deixant enrere les diferències que la van separar de la seva germana, i sense sospitar que aquesta aventura el portarà fins a la més bruta, violenta i oculta rebotiga dels grans poders occidentals.

“El Quadern de Sara” llargmetratge protagonozado per Belén Rueda, dirigida per Norberto López Amado (Ens miren, La decisió de Julia), guió de Jorge Guerricaechevarría és produïda per Ikiru Films i Telecinco Cinema.