Blog

Un altre rodatge més finalitzat

  |   El quadern de Sara, Notícies   |  

Després de vuit setmanes de treball en diferents localitzacions de la República d’Uganda i de la illa de Tenerife, vam finalitzar el rodatge de “El Quadern de Sara” la pel·lícula produïda per la nostra productora juntament amb Telecinco Cinema. El seu protagonista és la guardonada Belén Rueda qui juntament amb Marian Álvarez i Manolo Cardona encapçalen el repartiment protagonista. La cinta està dirigida per Norberto López-Amado i el guió és de Jorge Guerricaechevarría ( ‘El Niño’).

El director, Norberto López-Estimat, ressalta que “el fet de rodar en ordre cronològic va fer que visquéssim la pel·lícula no només com a ficció sinó com una cosa real que ens ha canviat la manera de mirar el món. L’emoció i l’aventura es barregen a parts iguals. Acompanyar Laura a la recerca de Sara ha estat un viatge d’entesa i superació que estic desitjant compartir amb tots els espectadors “.

Els productors, Javier Ugarte i Edmon Roch, destaquen l’aposta que ha suposat rodar a la República d’Uganda, després de la intensa tasca de localització desenvolupada durant els dos últims anys en altres territoris com la República Democràtica del Congo, Guinea, Rwanda i Tanzània. En paraules d’Edmon Roch: “Rodar al cor de l’Àfrica ha suposat un dels reptes més fascinants de la nostra vida professional, cada dia ha estat una aventura plena troballes i desafiaments”. Javier Ugarte, confirma: “Només amb un equip de primeríssim nivell ha estat possible dur a terme aquest viatge, el qual ens ha aportat una extraordinària veritat i riquesa que tots els espectadors podran gaudir a través de la pantalla”.

Ara toca el treball de la pos producció i en uns mesos podrem gaudir de la pel·lícula a les pantalles de cinema.

Sinopsi

Des de fa anys Laura busca la seva germana Sara, desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni l’ONG per a la qual treballa, ni l’ambaixada tenen notícies del seu parador fins que apareix una foto de Sara en un poblat miner de l’est del Congo. Laura decideix viatjar a Kampala per des d’allà iniciar un perillós viatge al cor de l’Àfrica, un territori dominat els senyors de la guerra. Una aventura que la portarà fins a la més bruta, violenta i oculta rebotiga dels poders occidentals.