Blog

Michelle Jenner, Adriana Ugarte i José Corbacho entre les veus d’actors de ‘ Tadeu Jones 2. El secret del rei mides

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

Tadeu Jones no seria el que és sense els seus guionistes, productors, directors, animadors… i així una llarga llista de departaments. I dins els centenars de professionals que integrar-los en la seva enorme engranatge, Tadeo no seria el que és sense l’equip de veus que interpretar els seus diferents caràcters. Entre aquells que participen en aquesta segona entrega de la sèrie, el secret del rei Midas, tenim uns quants trobades, qualsevol addició nova i, per descomptat, diverses sorpreses.

Michelle Jenner torna a encarnar la enèrgica i decidida Sarah, Adriana Ugarte presta la seva veu a l’arribada complexa i nou Tiffany i José Corbacho reinventa respecte a la seva intervenció en la primera pel·lícula jugant un taxista de més… curiós. Nostre gran Tadeu Jones continua, per descomptat, a les mans i vocal Oscar Barberan, que una altra vegada acompanyat per Luis Posada, qui ha vist obligada a redoblar els esforços pel paper d’una mòmia que no en silenci.

Michelle ha estat “un nou gran il·lusió a reunir-se amb Sara després de tot aquest temps.” Tècnicament i artísticament Tadeo Jones ha evolucionat molt, i la història és també molt més profunda. D’altra banda i per sort, un temps cada vegada que els caràcters femenins són més forts, els més guerrers i crec que és una cosa molt important. ” Adriana Ugarte destaca l’experiència com «una gran sorpresa. Vaig tenir la sensació que anava a passar una bona estona, però ha estat inoblidable. Tenia una aglomeració en increïble amb Tiffany “. Corbacho també ha passat gran i ho resumeix perfectament: “donar veu a la caricatura és molt divertit, ens permet jugar”.

Tadeu Jones 2. El secret del rei Midas i totes les seves veus arribarà als cinemes espanyols el 25 d’agost.

SINOPSI

Tadeo Jones viatja a Las Vegas per assistir a la presentació del darrer descobriment de l’arqueòleg Sara Lavroff: papir mostrant l’existència de la coll de Midas, el mític rei qui va transformar en or tot el que va jugar. Però el retrobament feliç es ser entelat quan un segrest milionari mal Sarah per trobar el talismà infinites riqueses. Juntament amb els seus amics lloro Belzoni i el seu gos Jeff, Tadeo haurà de fer ús del seu enginy per rescatar la Sara, en un viatge al voltant del món, on trobareu nous amics… i nous dolents!

Facebooktwitter