Blog

Tadeu Jones 2. El secret del Rei Mides tindrà la seva estrena mundial al Festival Internacional de Cinema d’Animació Annecy

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

Ja hi ha data, lloc i hora per al que serà estrena mundial de Tadeu Jones 2. El secret del Rei Mides. Es produirà dins de la 41 edició del Festival Internacional de Cinema d’Animació Annecy, el més important del món en el seu gènere, que aquest any ha rebut 2.850 treballs procedents de 95 països.

La primera projecció de l’esperada seqüela del nostre peculiar aventurer tindrà lloc el 13 de juny a les 18h., A la qual li seguiran dos passis més el 14 i 17 de juny. Els directors de la pel·lícula, Enrique Gato i David Alonso, i un dels seus productors, Nico Matji (Lightbox Animation Studios), acudiran al festival per a acompanyar a Tadeo Jones 2 en la seva primera presentació en societat.

Després de la seva participació en aquest Annecy 2017, Tadeo Jones 2. El secret del Rei Mides tindrà la seva estrena en cinemes el pròxim 25 d’agost.

SINOPSI

Tadeo Jones viatja fins a Las Vegas per assistir a la presentació de l’últim descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff: el papir que demostra l’existència del Collaret de Mides, el mític Rei que convertia en or tot allò que tocava. Però el feliç retrobament es veurà enterbolit quan un malvat ricàs segresta Sara per poder trobar el talismà i aconseguir riqueses infinites. Al costat dels seus amics el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, Tadeo haurà de fer ús del seu enginy per rescatar Sara, en un viatge per mig món, on trobarà nous amics … i nous dolents!

Facebooktwitter