Blog

Tot és possible!! clar que si!!

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

A finals de març descobríem que David Bisbal i Martina Stoessel – Tini s’apuntaven a duo a compartir les noves peripècies de Tadeo Jones en el seu retorn a la gran pantalla. La seva missió interpretar el que serà tema principal de la BSO de la pel·lícula, i el seu resultat el que ja podem veure i escoltar. La cançó i el videoclip oficial d’aquest Tot és possible es troben disponibles des de finals de juny en totes les plataformes digitals.

Compost especialment per a aquest nou lliurament de la saga, Tadeu Jones 2. El secret del Rei Mides, el tema forma part a més del repertori de David Bisbal en la seva nova gira Fills del mar, que arrano el passat 2 de juny i que, com a nostre heroi, el portarà a recórrer molts i molt diferents llocs al voltant del món. Un dels grans moments d’aquesta gira es viurà al Teatro Real de Madrid avui 26 de juliol, en un concert que comptarà amb la participació especial de Tini interpretant per primera vegada en directe al costat de David Bisbal aquesta cançó, després de la seva experiència en la gravació del videoclip.

Serà en un mes, el 25 d’agost, quan puguem comprovar en els cinemes que per Tadeo, Sara i tots els seus fidels companys d’aventures … Tot és possible !.

La composició de la banda sonora simfònica de Tadeo Jones 2. El secret del Rei Mides la signatura Zacarías M. de la Riva, que ja rebés una històrica nominació al Goya el 2013 per la música de Les aventures de Tadeo Jones, primera pel·lícula d’animació en aconseguir ser nominada en aquesta categoria. Aquesta nova immersió de Zacaries en l’univers del nostre particular heroi, a qui acompanya amb les seves notes en el trepidant, el tendre o el perillós de les seves aventures, va tenir la seva presentació mundial en una suite interpretada al costat de Tyler Bates dins e Festival MOSMA de música de cinema el 5 de juliol.

 

Facebooktwitter