Blog

Premier amb totes les lletres

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

Dimarts 22 es va presentar a Madrid la nova entrega del film ‘Tadeo Jones: El secret del Rei Mides’, una pel·lícula on els personatges tornaran a viure aventures, aquesta vegada a Granada i Las Vegas.

A la Premier van assistir tots els protagonistes de la pel·lícula, les veus que van donar vida als personatges van estar a primera fila: Adriana Ugarte: Tiffany, Oscar Barberán: Tadeo Jones, Luis Posada: com la comiquísima Mòmia i José Corbacho: un descobriment doblegant al taxista Granadino.

Ugarte ha parlat sobre la seva experiència de doblegar, per primera vegada, a un personatge d’animació i ha dit: «Sempre hi ha alguna cosa de dificultat en això, perquè has de encaixar en aquest personatge, transmetre veritat usant com a eina la teva veu, però també és un procés divertit ». Per la seva banda, Corbacho vol que el públic es quedi amb el missatge que volen transmetre: «Voldria que la gent es quedi amb el missatge de viure la vida com si fos una aventura, amb intensitat, com ho fa Tadeo».

Tampoc van faltar els cantants del tema principal del film, David Bisbal i Tini Stoessel, que van posar feliços i emocionats per formar part d’aquesta aventura. A més, David i Tini van acaparar l’atenció i els flaixos de tot el públic que es va concentrar per veure la desfilada d’estrelles a la catifa vermella.

No van faltar a l’estrena altres coneguts com Carla Hidalgo, Ana Milà o Irene Villa i el seu marit, Petra Martínez o la presentadora de televisió Mònica Martínez.
Els directors de la cinta és clar van ser protagonistes especials en l’esdeveniment. En aquests últims dies Enrique Gato i David Alonso han estat de mig a mig parlant sobre la increïble experiència i els reptes que ha suposat crear una pelicula d’animació de primer nivell al nostre país.

Per descomptat no van faltar els productors de la pel·lícula, allí van estar Edmon Roch representant-al costat dels productors de 4cats, Telecinco Cinema, Movistar + i Paramount.

Tot a punt, tot presentat perquè a la fi el públic pugui gaudir des d’aquest divendres a Tadeo Jones 2: El Secret del Rei Mides!