Blog

Torna el fenomen ¡TADEO!

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

Que Tadeo és un fenomen ja va quedar perfectament clar en la seva primera pel·lícula. Per la seva tendresa, per la seva valentia, pel seu gran cor … però també per l’impacte que va tenir la seva arribada als cinemes de tot el món. Algunes evidències científiques demostren tal fenomen:

– ‘Les aventures de Tadeo Jones’ és la pel·lícula d’animació nacional més taquillera a Espanya, situant-se en el Top 10 del rànquing històric de recaptació del nostre país.

– 5 setmanes consecutives número u de taquilla a Espanya.

– Més de 10 milions d’espectadors i més de 50 milions de recaptació a tot el món.

-Estrenada en més de 40 països, es va convertir en un èxit des de la Xina a Llatinoamèrica, passant pel Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Turquia, Corea del Sud o Rússia.

És clar, amb semblants precedents, el retorn als cinemes de l’heroi que el 2012 va conquistar a tants milions d’espectadors a tot el món només podia succeir d’una manera: amb magnificència.

Després de 3 anys de producció, en la qual han treballat més de 150 professionals sempre amb l’objectiu en ment d’estar a l’altura del repte i superar les enormes expectatives, ‘Tadeo Jones 2. El secret del Rei Mides’ desembarca demà a més de 600 pantalles i en més de 400 cinemes de tot Espanya.

Si és que ja ho sabem. Que no pot evitar-ho. En totes les seves aventures, com en la de la seva retrobament amb el públic que avui va començar, Tadeo Jones … va a per totes!