Blog

Tadeo Jones Bat rècord de taquilla

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

‘Tadeo Jones 2: El secret del Rei Mides’, produïda per Ikiru Films, 4 Cats, Telecinco Cinema i Movistar + ha arrasat en la seva estrena. L’aprenent d’arqueòleg que el 2012 ens va captivar amb la seva senzillesa i la seva espurna, ha tornat i ‘ho ha fet amb tot!

Més divertida que la primera, amb imatges hiper realistes de Granada que reflecteixen un treball tècnic de primer nivell en animació, veus emblemàtiques, ni que parlar dels dos trossos d’artistes que han fet el tema principal de la BSO. Tadeo Jones 2: El Secret del Rei Mides té tots els ingredients per ser un èxit i la prova de foc va començar divendres en la seva estrena.

Tres dies en cartellera i va aconseguir el número 1 dels últims 3 anys en taquilla en el seu cap de setmana d’estrena.
Gràcies a TOTS els que ens van acompanyar en el llançament!