Blog

A punt de sobrepassar el milió i mig d’espectadors, suma gairebé 1.426.000 amb el resultat d’aquest cap de setmana

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

La cartellera es renova però de moment no hi ha qui pugui amb ‘Tadeo Jones 2. El secret del Rei Mides‘. I això que arribava ni més ni menys que un altre gran heroi com Tom Cruise. Després d’estrenar amb magnificència el passat 25 d’agost i arribar a tota velocitat al milió d’espectadors, la pel·lícula d’Enrique Gato i David Alonso ja entreveu el milió i mig, 1.426.000 després del resultat d’aquest cap de setmana, i torna a situar-se per segona setmana consecutiva com destacat Nombre 1 de la taquilla a Espanya.

Amb semblant arrencada, són molts els que donen per fet el títol de pel·lícula espanyola més vista de l’any, i tots els que es pregunten: ¿però fins on pot arribar Tadeo? Coneixent-… fins on es proposi!