Blog

Ikiru Films va estar present al Festival de Màlaga amb Taxi a Gibraltar i Staff Only

  |   Notícies   |  

El Festival de Malaga de Cinema en Català s’ha celebrat de forma magistral un altre any més des del passat 13 al 22 de març. Moltes pel·lícules han tingut cabuda en el Teatre Cervantes durant aquests dies on Ikiru Films ha estat molt present amb la pel·lícula inaugural Taxi a Gibraltar i la seva gran aposta per a aquest any Staff Only.

El divendres 15 de març, Taxi a Gibraltar inaugurava el festival malagueny, una pel·lícula de Alejo Flah protagonitzada per Dani Rovira, Joaquim Furriel i Ingrid García Jonsson, que juntament amb l’equip de Ikiru Films, La Terrassa Films i Atresmedia Cinema no han volgut perdre aquesta estrena.

Dimarts dia 19, va ser el torn per a la projecció de la pel·lícula Staff Only, que després del seu gran estrena al Festival de Berlín La Berlinale, entrava a Secció Oficial per al de Màlaga. El nostre productor Edmon Roch, va acompanyar a l’elenc d’aquesta pel·lícula format per Elena Andrada, Sergi López i la directora Neus Ballús.