Blog

Finalitza el rodatge d’Un Món Prohibit

  |   Notícies   |  
La República de Benín, Madrid i Múrcia han acollit durant set setmanes el rodatge de la pel·lícula dirigida per Salvador Calvo, en la qual aborda el drama de la immigració a través de tres històries entrellaçades

Ha finalitzat a La Manga (Múrcia) el rodatge d’UN MÓN PROHIBIT, el nou llargmetratge de Salvador Calvo ( ‘1898: Els últims de Filipines’) que aborda el drama de la immigració, reflectint la realitat de dos mons separats per una tanca.

Diferents localitzacions de la República de Benín, Madrid i Múrcia han acollit durant set setmanes el rodatge de la pel·lícula protagonitzada per Luis Tosar, Anna Castillo, Álvaro Cervantes i Jesús Carroza, al costat de Moustapha Oumarou i Zayiddiya Disssou, dos nens triats entre milers de candidats del continent africà.

Produïda per Ghislain Barrois i Álvaro Augustin (Telecinco Cinema), Edmon Roch (Ikiru Films), Javier Ugarte (La Terrassa Films) i Un Món Prohibit AIE, amb la col·laboració de Mediaset España i el finançament de l’ICAA, s’estrenarà a Espanya distribuïda per Paramount Pictures Spain.

Sinopsi:

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.