Blog

‘MALNAZIDOS’: PRIMERES IMATGES DE LA PEL·LÍCULA D’ACCIÓ ZOMBIE DE JAVIER RUIZ CALDERA I ALBERTO DE TORO

  |   Notícies   |  

Font: https://www.fotogramas.es/

Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza i María Botto encapçalen el repartiment de la cinta, que es roda a Catalunya.

Mesos de sagnants combats han deixat rere seu milers de morts a les trinxeres. Jan Lozano, capità de la cinquena brigada, cau presoner. L’única possibilitat d’escapar a la sentència de mort és fer front a una missió impossible en camp enemic. Però un perill més gran de l’esperat obligarà els bàndols rivals a unir-se contra un nou i desconegut adversari. Hauran de deixar de banda l’odi mutu i així evitar convertir-se en zombis.

Javier Ruíz Caldera ( ‘Superlópez’) i Alberto de Toro roden aquests dies a diferents localitzacions de Catalunya ‘Malnazidos’, una pel·lícula que barreja l’acció i l’aventura amb els zombies protagonitzada per Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza i María Botto.

Produïda per Telecinco Cinema, Cactus Flower Produccions, Malnazidos AIE, La Terrassa Films i Ikiru Films, la cinta està suposant un espectacular esforç de producció per a tot l’equip. Començant per Pepe Domínguez, dissenyador d’art que, per recrear un univers bèl·lic creïble, ha construït més de 200 metres de vies de tren pels quals es mouen dos trens blindats d’època. A més, en les diferents localitzacions hi ha més de 20 cotxes militars d’època entre ambulàncies, motos, sidecar, jeeps i camions de guerra cuirassats.

El maquillatge, amb un equip liderat per Montse Sanfeliú, és una altra de les peces clau de l’rodatge. Els treballs amb pròtesis per recrear talls o mossegades són només una de les tres fases de transformació per les quals passen els més de 150 figurants que llueixen sudoració, ulls vermells, transparències cutànies i fins lents de contacte especials. El coach Oscar Valsecchi és l’encarregat d’assessorar a tots els extres perquè la seva interpretació sigui creïble. Entre especialistes, zombis, soldats i figurants, participen més de 2.000 persones el vestidor ha dissenyat Cristina Rodríguez.