Blog

“Staff Only”, s’estrenarà en cinemes com “El viatge de Marta”

  |   Notícies   |  

La pel·lícula Staff Only de Neus Ballús, s’estrenarà en cinemes el 20 de setembre per Sherlock Films amb el nou títol “El viatge de Marta”. La pel·lícula que té com a protagonistes a Sergi López i als debutants Elena Andrada i Ian Samsó s’estrenarà a França el proper 17 de juliol de la mà de New Story.

“El viatge de Marta” és una coproducció de França i Espanya, produïda per Ikiru Films (Edmon Roch), El Kinògraf, Turanga Films, La Terrassa Films i la francesa Les Films Hatari, amb la participació de l’ICAA, ICEC i de l’IVAC, la producció associada de TV3 i l’ajuda d’Eurimages.

El film dirigit per Neus Ballús és una història de ficció, rodada durant 6 mesos al Senegal, que reflexiona sobre el turisme i la mirada occidental a l’Àfrica. El guió es va escriure a partir d’històries reals de les que Neus ha estat testimoni. En el viatge de la Marta, la protagonista, Marta (Elena Andrada), de 17 anys, passa les vacances de Nadal al Senegal al costat del seu pare, Manel (Sergi López) i el seu germà Bruno (Ian Samsó). Durant el viatge el seu pare no li deixa llibertat i l’obliga a recórrer safaris i a amarar-se de l’folklore senegalès al costat d’un grup de jubilats que s’allotgen al resort. Marta, avorrida prefereix passar més temps amb els joves que treballen a l’hotel. Aquestes noves amistats la porten a introduir-se al món personal de l’hotel i això tensa la relació amb el seu pare. Finalment aquesta situació obligarà la família a parlar i tractar d’entendre. El viatge es convertirà per a tots en una experiència molt més rica del que podien imaginar.