Blog

LA PEL·LÍCULA “TADEO JONES 3. LA MALEDICCIÓ DE LA MÒMIA”, QUE COMPTA AMB UN PRESSUPOST DE 11 MILIONS D’EUROS, ARRIBARÀ ALS CINEMES A 2022

  |   News   |  

Font: www.elblogdecineespanol.com

Entre les 35 pel·lícules que han rebut ajuda de l’ICAA es troba la pel·lícula d’animació “Tadeo Jones 3. La maledicció de la mòmia” en la qual porten treballant des 2019 l’estudi d’animació Lightbox Animation Studios, dirigit per Nico Matji i Enrique Gato. Ja sabeu que el cinema d’animació requereix un gran esforç de temps i de diners i per això estem parlant d’una producció de 11 milions que arribarà als cinemes l’any 2022. Entre les seves productores també estan Ikiru Films i Telecinco Cinema per la qual cosa no li faltarà una gran campanya de promoció quan arribi aa les sales comercials. Ah !, m’oblidava, de l’ICAA acaba de rebre l’ajuda màxima, que són 1,2 milions d’euros.

Nico Matji, un dels seus productors, va presentar les seves primeres imatges en el fòrum d’animació Cartoon Movie de Bordeus i també va donar va avançar sobre el seu argument: “Tadeo descobreix una mòmia egípcia en l’Antic Mèxic i quan obre el seu sarcòfag aquesta li deixa anar una maledicció que converteix a la seva amiga Mòmia, a el gos Jeff i a el lloro Belzoni en éssers maleïts. El protagonista haurà de viatjar per tot el món per salvar les seves vides. Promet més dosis de mala llet que les anteriors. És una mica més adulta. Va fonamentalment de el desig de ser reconegut. A Tadeu li agradaria molt ser reconegut pels seus col·legues arqueòlegs, però per una causa o una altra sempre l’acaba embolicant. És una pel·lícula molt més de personatges que totes les altres “.