Blog

Marc Timón, compositor de Sanmao, nominat a millor BSO documental 2020 per MundoBSO.

  |   Notícies   |  

La banda sonora, composta per Marc Timó, de l’documental Sanmao: la núvia de l’desert (2020) dirigit per Marta Arribas i Ana Pérez De la Font va ser seleccionada per la prestigiosa web MundoBSO per a la seva XX PREMIS MUNDOBSO.

La candidatura va ser nomenada a mitjans de desembre sent nomenats els guanyadors aquests primer dies de gener.

El jurat format per Conrado Xalabarder, Ignacio Marquès, Mario Pons, Isaac Dur, Juan Manuel Alcocer, Manuel Monteagudo i Gabriel Yong han estat els encarregats de deliberar, votar i elegir els guanyadors dels XX Premis MundoBSO.

Per a Marc Timón, aquesta ha estat la seva tercera nominació, i va aconseguir el premi a la millor Banda Sonora espanyola per L’arbre sense ombra (14).

En aquest documental porta a la música amb exquisidesa l’amor, l’aventura i la tragèdia relatada, sumant-se a la perspectiva i la veu en off de les directores, i elevant el nivell de l’film.

Sinopsi:

Sao: la núvia de l’desert. En els anys 70, l’escriptora i viatgera xinesa Sanmao va viure una apassionant història d’amor amb el submarinista espanyol José María Quero. Van viatjar a l’Sàhara espanyol on Sanmao va plasmar les seves experiències quotidianes en el llibre Contes de l’Sàhara, un fenomen supervendes a Taiwan i la Xina. Sanmao es va convertir en una icona de dona independent i en protagonista d’una vida amb tints de llegenda on es barregen l’amor, l’aventura, la literatura i la tragèdia.