Blog

LA PEL·LÍCULA “LES LLEIS DE LA FRONTERA”, DE DANIEL MONZÓN, S’ESTRENARÀ A CINEMES L’1 D’OCTUBRE VIA WARNER

  |   Notícies   |  
Font: www.elblogdecineespanol.com

Seguim amb dates de llançaments perquè ahir es va publicar que la pel·lícula “Les lleis de la frontera”, adaptació a el cinema de la novel·la de Javier Cercas amb direcció de Daniel Monzón ( “El nen”), arribarà als cinemes el pròxim 1 d’octubre via Warner Bros el guió és obra de l’propi Montsó i Jorge Guerricaechevarría. Es tracta d’una producció de la Terrassa Films, Ikiru Films (Edmon Roch), Atresmedia Cinema i Les lleis de la Frontera AIE.

Per interpretar a el trio protagonista s’ha comptat amb tres dels actors amb més projecció de l’panorama actual: Marcos Ruiz, (Cosins, L’Home de les mil cares, Futbolísimos) interpreta Nacho; Begoña Vargas, (Malasaña 32, L’altra mirada, Alta Mar) es ficarà a la pell de la Tere; i Chechu Salgado (Fariña, Monteperdido, Pàtria) serà Zarco.

De què va?

La història comença en l’estiu de 1978. Ignasi Cañas, un estudiant introvertit i una mica inadaptat, té disset anys i viu a Girona. A el conèixer a l’Zarco i la Tere, dos joves delinqüents de barri xinès de la ciutat, es veu immers en una cursa imparable de furts, robatoris i atracaments que es prolongarà durant tot l’estiu i que canviarà la seva vida per sempre. Les lleis de la Frontera és la història de l’estiu en què Ignasi es va fer gran, transgredint constantment la frontera entre dos mons, creuant la línia que hi ha entre el bé i el mal, entre la justícia i la injustícia.