Blog

‘Tadeo Jones 3: la taula maragda’, la pel·lícula més vista als cinemes d’Espanya per segon dia consecutiu.

  |   Notícies   |  

  • ‘Tadeo Jones 3: la taula maragda’ ha estat la pel·lícula més vista als cinemes d’Espanya per segon dia consecutiu.

  • Les noves aventures de Tadeo Jones han reactivat la taquilla a nivells que no es veien des d’abans de la pandèmia.

Per segon dia consecutiu, ‘Tadeo Jones 3: la taula maragda’ ha estat la pel·lícula més vista als cinemes d’Espanya. La nova pel·lícula de l’arqueòleg més famós suma ja més de 250.000 espectadors. Amb les seves boges aventures, l’arqueòleg i els seus amics han aconseguit fer d’aquesta saga d’animació la més taquillera.

L’estrena més vista de l’any

Les aventures de Tadeo Jones s’han convertit en l’estrena espanyola més vista de l’any i amb dades com els d’abans de la pandèmia, tot un èxit. Després de cinc anys esperant-ho, Tadeo Jones va tornar el divendres 26 d’agost als cinemes amb el seu tercer lliurament, ‘Tadeo Jones 3: la taula maragda’.

Hi havia tantes ganes de veure al famós arqueòleg que ja s’ha convertit en l’estrena espanyola més vista de tot l’any i no sols això, ha reactivat la taquilla a nivells que no es veien des d’abans de la pandèmia. L’arqueòleg més famós de la història porta de viatge a tota la família. Per això, centenars de famílies han acudit als cinemes espanyols i d’altres 40 països de tot el món per a gaudir d’aquesta increïble pel·lícula.

Hablamos con los actores de Tadeo Jones 3 sobre sus personajes (play)
Parlem amb els actors de Tadeo Jones 3 sobre els seus personatges

Les aventures de Tadeo Jones

Tadeo Jones torna a les sales de cinema després de l’èxit de les primeres dos lliuraments de la cinta d’animació. També dirigida pel val·lisoletà Enrique Gato, la nova aventura del popular arqueòleg arrenca després de deslligar accidentalment un conjur que ha posat en perill als seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni, la qual cosa li portarà a emprendre al costat de Sara la cerca contrarellotge d’una solució.

Però no estaran solos per a aconseguir-ho. Una mòmia de l’antic Egipte, Ra-*Amon-Ah els acompanyarà en en ‘Tadeo Jones 3: La taula maragda’ a nous destins com Mèxic, Chicago, París i Egipte.

Enrique Gato, director y creador de Tadeo Jones, nos explica cómo fue hacer una peli sin villano (play)