Blog

“TADEO JONES 3” ALREADY ACCUMULATES 10.3 MILIO EUROS IN SPANISH THEATERS

  |   Notícies   |  
Font: www.elblogdecineespanol.com

“Tadeo Jones 3. La tabla maragda”, d’Enrique Gato, ha recaptat gairebé 400.000 euros en el setè cap de setmana a cinemes i ja acumula 10,3 milions d’euros. Avui és festiu, crec que a tot Espanya -sóc autònom i no em fixo en aquests temes-, per la qual cosa seguirà sumant espectadors. A més, aquest cap de setmana, una altra setmana més, amb prou feines perdrà espectadors però el cap de setmana del 21 sí que notarà la competència, i molt, de les estrenes de “Black Adam” i “Lilo, el meu amic el cocodril” pel que el seu meta final a sales comercials rondarà els 12 milions d’euros.

Es tracta d’una producció de Telecinco Cinema, Lightbox Animation Studios, Ikiru Films, Anangu Grup i La Tadepel·lícula A.I.E., amb la participació de Mediaset Espanya, Movistar Plus+, Mogambo, Crea SGR i Mediterrani Mediaset España Group.

De què va?

A Tadeo li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs l’acceptessin com a un més, però sempre l’acaba embolicant: destrossa un sarcòfag i provoca un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni. Amb tots en contra i només ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d’aventures, que el portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per trobar la manera d’acabar amb la maledicció de la mòmia.

El tràiler: