MalnaZidos

About This Project

 

 

Sinopsi

Mesos de sagnants combats han deixat rere seu milers de morts a les trinxeres. Jan Lozano, capità de la cinquena brigada, cau presoner. L’única possibilitat d’escapar a la sentència de mort és fer front a una missió impossible en camp enemic. Però un perill més gran de l’esperat obligarà els bàndols rivals a unir-se contra un nou i desconegut adversari. Hauran de deixar de banda l’odi mutu i així evitar convertir-se en infectats.

Repartiment
Director Javier Ruiz Caldera, Alberto de Toro
Guionistes Jaime Marqués, Cristian Conti (Novela: Manuel Martín Ferreras)
Fotografía Kiko de la Rica
Productores Telecinco Cinema / Cactus Flower Producciones / La Terraza Films / Ikiru Films
Distribuïdora Sony Pictures Entertainment Iberia
Actors de veu Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza, María Botto, Sergio Torrico, Francisco Reyes II, Frank Feys, Asia Ortega, Manel Llunell, Ken Appledorn, Dafnis Balduz, Christian Stamm, Manuel Morón
Dades de Producció:
Títol Original MalnaZidos
Any 2020
País España
Gènere Acció
Galeria
Criticas

Roger Salvans, FOTOGRAMES
“Cinta que supura passió per el pulp (ahí están sus mad doctors, laboratorios subterráneos, o esos nazis haciendo cosas nazis) y armada con un puñado de set pieces que empujan el avance de la trama (el asalto al refugio, el flashback nupcial) , la seva fórmula secreta se esconde tras los rostros, y corazones púrpura, del seu patibulario grup salvaje: els violents de Jan, un ‘errolflynnesco’ Miki Esparbé, capitán d’una brigada en la que tots els seus integrants aconsegueixen el seu moment de gloria.”

Federico Marín, ABC

“Conviene ir a ver ‘Malnazidos’ libre de prejuicios, cinematográficos y políticos. ¡Otra de la Guerra Civil! ¡Otra de zombis! Pues sí, però el mèrit d’aquesta comèdia gamberra no és solo barrejar dos gèneres atenats pel tòpic. Lo més interessant de l’adaptació de ‘Noche de difuntos del 38’, de Manuel Martín, és que el ‘engendro’ funciona a molts nivells, en un exercici d’humor i equilibri que molestarà a molts i harà sentir-se incòmodes a uns quants més. pues ante una comèdia no tan inocente, amb la seva petita capacitat per a escollir. ¿Dónde hay que apuntarse?.”

 

Category

Pel-licules