Blog

TÉASER TRÀILER DE LA PEL·LÍCULA DE TERROR “LA NENA DE LA COMUNIÓ”

  |   Notícies   |  

Us oferim el téaser tràiler de la pel·lícula de terror “La nena de la comunió”, dirigida per Víctor García (Gallows Hill, Return to House on Haunted Hill, Mirrors 2, Hellraiser: Revelations), que s’estrenarà en cinemes el pròxim 10 de febrer. En el seu repartiment destaquen Carla Campra, Aina Quiñones, Marc Soler i Carlos Oviedo. El guió és obra d’Alberto Marini. Es tracta d’una producció de Ikiru Films, La Terrassa Films, La Nena de la Comunió AIE, Atresmedia Cinema, Rebel·lió Terrestre i Warner Bros.

De què va?

Maig, 1987. Les campanes d’un petit poble de l’interior tañen amb motiu de festa. L’església està preparada per a celebrar una missa de primera comunió; entre els nens està Judith, la germana petita de Sara.

A partir de la comunió de Judith, Sara i la seva amiga Rebe surten una nit de festa i en fer-se-li tarda, han de tornar fent autoestop. Durant el trajecte, el conductor del cotxe les intimida amb bromes de mal gust fins que algú (o “alguna cosa”) se’ls travessa en la carretera.
Surten del cotxe per a investigar i només es troben amb… una vella nina de comunió enmig del fosc bosc.

Així és com comença la història de Sara, la nina i la desaparició d’una nena el dia de la seva comunió.

El téaser tràiler:

Fuente: https://www.elblogdecineespanol.com/