Blog

Enrique Gato: “Agafar les regnes d’una nova aventura del meu estimat Tadeo és un acte d’amor i de responsabilitat del més alt nivell”

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

“Aquest cop Tadeo i companyia fan parada a Espanya i reflectir-la amb aquesta barreja d’encant i acció extrema ha estat un dels majors regals de la pel·lícula”

“Agafar les regnes d’una nova aventura del meu estimat Tadeo és un acte d’amor i de responsabilitat del més alt nivell” i continua el director “D’amor perquè és com portar de la mà a un fill amb el qual comparteixo ja disset anys, i de responsabilitat perquè vols estar completament segur que no vas a defraudar-en traçar la seva nova història “.

Amb aquesta nova aventura, Gat vol que cada minut en pantalla compti, que cada personatge amb el qual es creua sigui memorable, que cada frase tot en els espectadors.

“Des del primer moment vaig voler que aquesta segona part no se sentís com la inèrcia més elemental de la primera, sinó com un gran pas”. Qualsevol persona que conegui a Tadeo ha de portar-se la sensació que ha crescut a tots els nivells, molt més enllà d’aquella primera aventura. I qualsevol que encara no li conegués hauria enamorar-se d’ell en els vuitanta minuts del metratge. Aquest ha estat un dels reptes del director.

I què millor repte que la recerca d’un dels majors mites de la humanitat: el collaret del Rei Mides. Un collaret que confereix a qui l’hi posi el poder de convertir qualsevol cosa en or. Un poder que amaga secrets inesperats i que posarà els protagonistes a prova fent que s’enfrontin a la seva pròpia ambició.

Un marc perfecte per mostrar algunes de les més espectaculars escenes que s’han rodat mai al nostre país. Perquè sí, aquest cop Tadeo i companyia fan parada a Espanya, i reflectir-la amb aquesta barreja d’encant i acció extrema ha estat un dels majors regals de la pel·lícula. Tot sumat a secundaris de luxe com el taxista gitano i la rata, fan que aquesta part del metratge siguin d’allò més recordades de tot el film.

El Secret del Rei Mides és una gran aventura èpica explicada a través de la tendresa i la senzillesa dels seus protagonistes. Amb una mòmia omnipresent, un gos boig i un lloro mut que no deixen buit a l’avorriment, Tadeo Jones viu un nou episodi a l’altura del que tothom mereix trobar-se en les sales de cinema.