Blog

ADÚ PREPARA UN PASSI ESPECIAL A BENÍN, DESPRÉS DE SEU EXITÓS LLANÇAMENT A ESPANYA

  |   Notícies   |  

NÚMERO 1 DE TAQUILLA DURANT LA SETMANA

La pel·lícula dirigida per Salvador Calvo acumula més de 290.000 espectadors i una recaptació de més d’ 1.700.000 euros, situant-se com la millor obertura de cinema espanyol el 2020.

La seva pròxima projecció a Benín, escenari natural de l’film, es convertirà en la primera première de la història de país africà.

ADÚ, número 1 de la taquilla espanyola aquesta setmana, celebrarà en els pròxims dies una projecció especial a Benín, convertint-se en la primera première cinematogràfica de la història de país africà, que comptarà amb la presència de tot l’equip beninès de l’film incloent als dos nens protagonistes, Moustapha Oumarou i Zayiddiya Disssou.

Des de la seva estrena en cinemes el passat divendres, el nou llargmetratge de Salvador Calvo ha recaptat 1.715.000 euros i ha estat vist per més de 290.000 espectadors. En el seu segon cap de setmana en cartellera, incrementarà la seva presència a 25 cinemes més (374 pantalles en total) respecte a la seva estrena.

Protagonitzada per Luis Tosar, Anna Castillo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza, Miquel Fernández i Adam Nourou, ADÚ és una producció de Ghislain Barrois i Álvaro Augustin (Telecinco Cinema), Javier Ugarte (La Terrassa Films), Edmon Roch (Ikiru Films) i un Mundo AIE, amb la col·laboració de Mediaset España i Mediterráneo Mediaset España Group i el finançament de l’ICAA. Està distribuïda per Paramount Pictures Spain.

Sinopsi:

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres a nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a un nou intent d’assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.