Blog

El documental ‘Sanmao. La núvia de l’desert ‘seleccionat al festival Hot Docs

  |   Notícies   |  

El festival que s’havia de celebrar de el 30 d’abril a l’10 de maig, ha posposat la seva celebració.

El certamen que tenia previst celebrar-se a Toronto (Canadà), s’ha posposat i anunciarà noves dates més endavant.

El documental Sanmao. La núvia de l’desert, d’Ana Pérez de la Fuente i Marta Arribas ha estat seleccionat per participar a la secció Artscapes, una secció que descobreix documentals creatius i experimentals.

Sinopsi:

En els anys 70, l’escriptora i viatgera xinesa Sanmao va viure una apassionant història d’amor amb el submarinista espanyol José María Quero. Van viatjar a l’Sàhara espanyol on Sanmao va plasmar les seves experiències quotidianes en el llibre Contes de l’Sàhara, un fenomen supervendes a Taiwan i la Xina. Sanmao es va convertir en una icona de dona independent i en protagonista d’una vida amb tints de llegenda on es barregen l’amor, l’aventura, la literatura i la tragèdia.