Blog

‘Tadeo Jones 3’ presenta el primer tráiler teaser: l’Indiana Jones espanyol s’enfronta a la seva aventura més internacional

  |   Notícies   |  
Font: www.espinof.com

Ahí donde le tenéis, Tadeo Jones ya tiene más de veinte años de historia: Enrique Gato li ha pres el pols al personatge i després de dues pel·lícules d’animació, dos curts, una sèrie i un altre par de còmics, ara aquest Indiana Jones castizo inspirat. en los diseños del gran Jan presenta el teaser de ‘Tadeo Jones 3’ (aún sense el subtítulo de rigor), que s’estrenarà aquest estiu.

Viatge amb Tadeo si vols gaudir

En aquesta tercera entrega, Tadeo rompe un sarcófago sense querer i desata un conjuro que posa en perill als seus amics, així que no li queda més que buscar la solució al voltant del món. I quan decimos “alrededor del món” és literal: en el tràiler vemos el Louvre de París i les piràmides d’Egipte, però també ho deixarà veure per Chicago i Mèxic. Vamos, que se va a pegar unes vacances de luxe.

Tadeo tornarà a contar amb la veu d’Óscar Barberán i de moment tot el que podem dir que la mescla d’aventura i la comèdia segueix funcionant com el primer dia. Per otro lado, és veritat que estas primeres imatges huelen a menjar de ayer: no està mala, però no et va a sorprendre. Això sí, poc va a importar a l’hora de la taquilla i els premis: salvo sorpresa mayúscula, el Goya a la millor pel·lícula d’animació de 2022 ja té nom. Per estalviar temps, podrian ir poniéndole la plaquita des de tu.

De moment, el tràiler es pot veure en línia però des del dia 1 d’abril, els pares podran suspirar exasperats i els nens emocionar-se al vist a la pantalla gran. Preparats per tornar a viure aventures a l’estil Tadeo?