Blog

JA DISPONIBLE EL TEASSER TRÀILER DE LA NENA DE LA COMUNIÓ, dirigida per Víctor Garcia

  |   Notícies   |  

La pel·lícula arribarà als cinemes el 10 de febrer de 2023

Us presentem el teaser tràiler de LA NENA DE LA COMUNIÓ, dirigida per Víctor Garcia (Gallows Hill, Return to House on Haunted Hill, Mirrors 2, Hellraiser: Revelations). Basada en una idea del mateix Víctor Garcia i Beto Marini, guionista de projectes com La unitat, Mentre dorms, El desconegut o Històries per no dormir, entre altres, el guió va a càrrec del dramaturg i guionista Guillem Clua (Les línies tortes de Déu , L’innocent), guanyador del Premi Nacional de Literatura Dramàtica el 2020.

SINOPSI

Maig, 1987. Les campanes d’un petit poble de l’interior toquen amb motiu de festa. L´església està preparada per celebrar una missa de primera comunió; entre els nens hi ha Judith, la germana petita de Sara.

A partir de la comunió de la Judith, la Sara i la seva amiga Rebe surten una nit de festa i en fer-li tard, han de tornar fent autoestop. Durant el trajecte, el conductor del cotxe les intimida amb bromes de mal gust fins que algú (o “alguna cosa”) se’ls travessa a la carretera.

Surten del cotxe per investigar i només es troben amb… una vella nina de comunió al mig del bosc fosc.

És així com comença la història de la Sara, la nina i la desaparició d’una nena el dia de la seva comunió.

Presentada aquest cap de setmana passat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, a la Secció Oficial fora de concurs, la pel·lícula està protagonitzada per Carla Campra (Veronica, Tots ho saben, Sagrada Família), Marc Soler (Tots menteixen, UPA Next ), Aina Quiñones (No mataràs, Cuéntame) i Carlos Oviedo (Les lleis de la frontera). Completen el repartiment Clàudia Riera, Maria Molins, Xavi Lite, Anna Alarcón, Víctor Solé, Mercè Llorens, Daniel Rived, Manel Barceló, Jacob Torres, Olímpia Roch, Sara Roch i Helena Gómez, entre d’altres.

La nena de la comunió és una producció d’Ikiru Films, La Terrassa Films, La Nena de la Comunió AIE i Atresmedia Cine, i arribarà als cinemes el 10 de febrer de 2023, de la mà de Warner Bros. Pictures Espanya.