Blog

LA NENA DE LA COMUNIÓ ES PRESENTARÀ AL FESTIVAL INTERNACIONAL DE SITGES

  |   Notícies   |  

La pel·lícula LA NENA DE LA COMUNIÓ dirigida per Victor García (Gallows Hill, Return to House on Haunted Hill, Mirrors 2, Hellraiser: Revelations) es presentarà demà divendres 14 d’octubre al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges a Secció Oficial fora de concurs. Ja va ser present al Festival l’any passat on es van ensenyar les primeres imatges.

LA NENA DE LA COMUNIÓ és una idea original de Víctor Garcia i de Beto Marini, guionista de projectes com La unitat, Mentre dorms, El desconegut o Històries per no dormir, entre d’altres. El guió de la pel·lícula el signa el dramaturg i guionista Guillem Clua (Les línies tortes de Déu, L’innocent), guanyador del Premi Nacional de Literatura Dramàtica el 2020.

Víctor Garcia, que ha forjat el gruix de la seva carrera als Estats Units, torna al Festival de Sitges una dècada després de presentar Gallows Hill.

En paraules de Víctor: “Poques edicions m’he perdut des del festival de Sitges des que era un adolescent. Aquest és el festival que va fer que volgués dedicar-me al món del cinema i on vaig estrenar el meu primer curt fa gairebé 20 anys amb la qual cosa em resulta impossible definir amb una paraula el que vol dir per a mi tornar un any més al festival per presentar la meva nova pel·lícula. ”

La pel·lícula està protagonitzada per Carla Campra (Veronica, Tots ho saben, Sagrada Família), Marc Soler (Tots menteixen, UPA Next), Aina Quiñones (No mataràs, Cuéntame) i Carlos Oviedo (Les lleis de la frontera). Completen el repartiment Claudia Riera, Maria Molins, Xavi Lite, Anna Alarcón, Víctor Solé, Mercè Llorens, Daniel Rived, Manel Barceló, Jacob Torres, Olímpia Roch, Sara Roch i Helena Gómez, entre d’altres.

Darrere del projecte es troben els productors Ikiru Films, La Terrassa Films, La Nena de la Comunió AIE i Atresmedia Cine.

SINOPSI:

Maig, 1987. Les campanes d’un petit poble de l’interior toquen amb motiu de festa. L´església està preparada per celebrar una missa de primera comunió; entre els nens hi ha Judith, la germana petita de Sara.

A partir de la comunió de la Judith, la Sara i la seva amiga Rebe surten una nit de festa i en fer-li tard, han de tornar fent autoestop. Durant el trajecte, el conductor del cotxe les intimida amb bromes de mal gust fins que algú (o “alguna cosa”) se’ls travessa a la carretera.

Surten del cotxe per investigar i només es troben amb… una vella nina de comunió al mig del bosc fosc.

És així com comença la història de la Sara, la nina i la desaparició d’una nena el dia de la seva comunió.

LA NENA DE LA COMUNIÓ”, s’estrena a Espanya el 10 de febrer del 2023 només a cinemes.