Blog

‘Vall d’ombres’, la nova pel·lícula de Salvador Calvo protagonitzada per Miguel Herrán

  |   Notícies   |  

‘Vall d’ombres’ és un thriller ple d’aventura que té com a escenari els paisatges de la vall de l’Himàlaia a l’Índia.

‘Vall d’ombres’ és la nova pel·lícula del director Salvador Calvo (‘1898. Els últims de les Filipines’, ‘Adú’). Un thriller ple d´aventura que té com a escenari els paisatges de la vall de l´Himàlaia al´Índia.

L?actor Miguel Herrán, guanyador del Premi Goya a millor actor revelació amb la pel·lícula ‘A cambio de nada’, dóna vida al protagonista d’aquesta història de supervivència. Completen el repartiment Susana Abaitua, Iván Renedo, Alexandra Masangkay al costat de Stanzin Gombo i Morup Namgyal.

El director Salvador Calvo, guanyador del Goya a la millor direcció novell pel seu primer llargmetratge, ‘1898. Els últims de les Filipines’: declara, “Vall d’Ombres, és sens dubte el projecte més ambiciós de la meva carrera, no només per la seva temàtica sinó per la seva complexitat tècnica. Moltes han estat les seves complicacions i reptes logístics a nivell de producció: permisos complicats al vesper burocràtic indi, canvis meteorològics que feien girar el pla de rodatge contínuament, nevades i allaus que tancaven accessos i obligaven a variar les rutes, l’elevada altitud, la duresa de les condicions atmosfèriques… Tot i així, hem aconseguit gràcies a un equip, gran en l’àmbit professional però també en l’àmbit personal que ha superat obstacles gràcies al seu amor per aquesta professió i per aquesta història. amb la mateixa energia i il·lusió”.

Produïda per Javier Ugarte (La Terrassa Films), Jaime Ortiz d’Artiñano (Atresmedia Cine), Ikiru Films i El Regne de Zanskar AIE. La distribució de la pel·lícula anirà a càrrec de Buena Vista International.

Sinopsi

Serralada de l’Himàlaia, any 1999. Quique, Clara i el petit Lucas, gaudeixen de les seves primeres vacances junts al nord de l’Índia. Una nit, dormint al ras durant una tempesta, pateixen un brutal atac per uns bandits. Hores després, Quique és rescatat per un nadiu i traslladat a un remot llogaret aïllat a les muntanyes. Allí, incomunicat i sense possibilitat de tornar a la civilització, roman fins a l’arribada de l’hivern, que permet la formació de l’única via de sortida del llogaret: el riu gelat. El camí de tornada, ple de perills, en companyia de diversos nens del llogaret, posarà a prova tot el que Quique ha après durant la seva estada al cor de l’Himàlaia.