Blog

Saben aquell, producció d’Ikiru Films, aconsegueix tres nominacions als Premis Feroz 2024

  |   Notícies   |  
Font: www.antena3.com

Els Premis Feroz han donat a conèixer la seva llista de nominats als guardons del 2024 i Atresmedia compta amb quatre nominacions.

Els Premis Feroz, de l’Associació d’Informadors Cinematogràfics d’Espanya (AICE), han elegit aquest dijous els seus finalistes a les estatuetes de la gala que se celebrarà el 2024.

Els actors Laura Galán i Miguel Bernardeau han estat els encarregats d’anunciar la llista de nominats amb la presidenta d’AICE, María Guerra.

Saben aquell, la cinta de David Trueba, ha acumulat les nominacions de Millor Actor protagonista per a David Verdaguer, Millor Actriu protagonista per a Carolina Yuste, i Millor tràiler per a Miguel A Sanantoni.

La pel·lícula explica la història d’Eugenio Jofra, un jove joier que coneix Conchita en un autobús de línia als anys 60. El fletxat és instantani i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Comença així la carrera musical d”Els dos’. Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, ​​convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l’humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure’s amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb “Saben aquell…”.

Saben aquell

Millor Actor protagonista de pel·lícula

David Verdaguer

Millor Actriu protagonista de pel·lícula

Carolina Yuste

Millor Tràiler

Miguel A Sanantoni