Blog

Saben aquell, producció d’Ikiru Films, suma 11 nominacions als Premis Goya 2024

  |   Notícies   |  

La cinta dirigida per David Trueba ha estat una de les pel·lícules amb més nombre de nominacions en la lectura dels Premis Goya 2024, que aquest any se celebraran a Valladolid.

Saben aquell, la pel·lícula de David Trueba que té com a protagonistes David Verdaguer i Carolina Yuste, ha sumat un total d’11 nominacions als Premis Goya 2024. La cinta, produïda per Ikiru Films, ha estat destacada a les categories principals i també a les tècniques.

Així, Saben aquell ha estat nominada a Millor Pel·lícula, Millor Direcció per a David Trueba, Millor Guió Adaptat per al mateix David Trueba i Albert Espinosa, Millor Actriu Protagonista per a Carolina Yuste, Millor Actor Protagonista per a David Verdaguer, Millor Música Original per a Andrea Motis, Millor Direcció de Producció per a Eduard Vallès, Millor Maquillatge i Perruqueria per a Caitlin Acheson, Benjamí Pérez i Nacho diaz; Millor Disseny de Vestuari per a Lala Huete, Millor Direcció d’Art per a Marc Pou i Millor So per a Xavi Mas, Eduardo Castro, Yasmina Praderas.

Moltes felicitats a tot l’equip!