Blog

Himàlaia, 1999. Un viatge que ho canviarà tot

  |   Notícies   |  

Presentem el tràiler oficial de ‘Vall d’ombres’, un thriller ple d’aventura dirigit per Salvador Calvo i escrit per Alejandro Hernández (‘Mientras dure la guerra’, ‘La línea invisible’) que té com a escenari els paisatges de la vall de l’Himàlaia a l’Índia.

Miguel Herrán interpreta el protagonista d’aquesta història de supervivència el repartiment principal de la qual completen Susana Abaitua, Iván Renedo, Alexandra Masangkay, Stanzin Gombo i Morup Namgyal.
Serralada de l’Himàlaia, any 1999. Quique, Clara i el petit Lucas, gaudeixen de les seves primeres vacances junts al nord de l’Índia. Una nit, dormint al ras durant una tempesta, pateixen un brutal atac per uns bandits. Hores després, Quique és rescatat per un nadiu i traslladat a un remot llogaret aïllat a les muntanyes. Allí, incomunicat i sense possibilitat de tornar a la civilització, roman fins a l’arribada de l’hivern, que permet la formació de l’única via de sortida del llogaret: El riu gelat.
El camí de tornada, ple de perills i en companyia de diversos nens del llogaret, posarà a prova tot el que Quique ha après durant la seva estada al cor de l’Himàlaia.
Produïda per Ikiru Films, La Terrassa Films, Jaume Ortiz d’Artiñano d’Atresmedia Cine i El Regne de Zanskar AIE, ‘Vall d’ombres’ arribarà als cines espanyols el 12 de gener de 2024 amb tres nominacions als premis Goya sota el braç: Millor direcció de producció, millor maquillatge i perruqueria i millors efectes especials.