Blog

¡Així sona la música de Tadeu Jones!

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

En els cinemes de tot Espanya Tadeo Jones 2. El secret del Rei Mides, se sumen dues noves maneres de gaudir de la pel·lícula: a través de la banda sonora original i amb el CD dels temes que han acompanyat al nostre heroi en les seves diferents aventures. Dos CD que uneixen i evidencien el ritme i estilàs natural que malbarata el millor paleta ficat a arqueòleg del món.

BALLA AMB TADEO JONES, ELS ÈXITS QUE HAN ACOMPANYAT AL NOSTRE HEROI

El seu títol ho diu tot: al llarg dels vint temes que componen aquest Balla amb Tadeo Jones, els incondicionals de la saga, petits i grans, reviuran les aventures, els perills, la diversió i l’amor que han mogut els designis del popular personatge creat per Enrique Gato. Al costat del tema principal de la pel·lícula, Tot és possible, interpretat per les estrelles internacionals David Bisbal i Martina Stoessel – Tini, aquest CD reuneix cançons contemporànies al costat dels temes que van sonar en Les aventures de Tadeo Jones, liderat pel súper èxit Et vaig a esperar de Juan Magan i Belinda.

La barreja d’altra banda no pot ser més ‘Tadeo’: ajuntar a Shawn Mendes, Maroon 5, Laura Durand o The Vamps amb Xuso Jones o Álvaro Soler, mentre saltem de Demi Lovato a Morat o Adriana Gran, només podia aconseguir-ell.

Produït per Universal Music i distribuït al costat de la Dir. Comercial Producte Editorial de Mediaset Espanya, ja està disponible a totes les plataformes digitals.

BANDA SONORA ORIGINAL DE TADEO JONES 2, COMPOSTA PER ZACARIES M. DE LA RIVA

La banda sonora simfònica de Tadeo Jones 2. El secret del Rei Mides està composta i orquestrada per Zacarías M. de la Riva, que ja rebés una històrica nominació al Goya el 2013 per la música de Les aventures de Tadeo Jones, primera pel·lícula d’animació en aconseguir ser nominada en aquesta categoria.

Aquesta nova immersió de Zacaries en l’univers del nostre particular heroi, a qui acompanya amb les seves notes en el trepidant, el còmic, el tendre, el perillós i l’èpic de les seves aventures, engloba diferents estils musicals amb el mètode del leit motiv com a motor per a la construcció de cada peça melòdica, característica de cada un dels personatges i de les seves situacions.

El CD, disponible ja en plataformes digitals i l’1 de setembre en els principals punts de venda del país, conté els 24 temes inèdits que sonen al llarg d’aquestes noves peripècies de Tadeo, els seus amics (i enemics) en la seva recerca del secret del Rei Mides. Setanta minuts de música on trobem a més l’homenatge de Zacaries al gran John Williams i les seves llegendàries notes per a ‘Indiana Jones i l’última croada’. L’enregistrament d’aquesta BSO es va dur a terme amb l’Orquestra Simfònica de Bratislava, composta per 80 músics i novament sota la direcció de David Hernando, com el primer lliurament de la saga.