Blog

Ikiru Films torna a repetir amb l’animació espanyola després del seu èxit amb les ‘Aventures de Tadeo Jones’

  |   Notícies   |  

‘Atrapa la Bandera’ una aventura inspirada en la carrera espacial i que suposa el retorn d’Enrique Gato a la direcció d’un llargmetratge d’animació, després de l’èxit de ‘LES AVENTURES DE Tadeo Jones’.

Es tracta d’una cinta d’animació que explica la història de Richard Carson, 1 estrafolari milionari texà que creu que pot fer el que vulgui i ara se li ha ficat al cap la idea de colonitzar la Lluna.

El Govern i la NASA han serioses dificultats per frenar les intencions del malvat, ja que vol a més esborrar tot rastre de l’arribada de l’Home a la Lluna i apropiar d’Heli 3, la font d’energia del futur. Però el destí de la Lluna dependrà de Mike Goldwing, un valent nen de 12 anys, que al costat dels seus amics Marty i Amy, i la seva mascota, un petit llangardaix, viatjaran a la Lluna per evitar que Carson atrapi la bandera que porta anys establerta a la Lluna. El grup d’amics comptarà a més amb una ajuda molt especial, la de l’avi de Mike, un antic astronauta.

Atrapa la bandera ‘passarà a la història per ser la primera pel·lícula espanyola a ser distribuïda mundialment per un estudi de Hollywood. Això serà possible a l’acord que la Paramount Pictures ha signat amb Telecinco Cinema, Telefónica Studios i Els Rockets AIE. La seqüela de Tadeo Jones també entrarà dins d’aquest acord de distribució.

Post A Comment