Blog

La segona part de Tadeo Jones ja té nom oficial

  |   Notícies   |  

La pel·lícula produïda per aquesta casa ja té nom i cognoms , amb “El Secreto del Rey Midas” es presenta la segona part de Tadeo Jones

Aquest matí una altra de les productores de Tadeo Jones, Telecinco Cinema , ha presentat les pel·lícules de la seva pròxima temporada , entre elles la segona part de Tadeo Jones , que si bé ja porta un any de producció , segons ha declarat el conseller delegat Ghislain Barrois, no serà fins a l’agost de 2017 quan s’estreni . A més de descobrir-se el títol de la cinta, ja podem dir que el nostre explorador viatjarà també a Espanya, i que el personatge de la mòmia tornarà a escena.

En l’acte Ghislain ha destacat la dificultat que comporten les pel·lícules d’animació, ” l’estem mimant”, ha assegurat.

Post A Comment