Blog

Impressionants il·lustracions de Granada en Les Aventures de Tadeu Jones 2

  |   Notícies, Tadeo Jones 2   |  

L’espectacular Granada serà una de les destinacions per on seguirem a Tadeo Jones en les seves properes aventures. La Costa del Chapiz, la Carrera del Darro o El Albaicín seran alguns dels llocs més emblemàtics per on caminarà l’aventurer. A més, descobrirem els misteris fins ara ocults de l’Alhambra, amb els Jardins del Partal o el Pati dels Lleons com a protagonistes i veurem com llueix la ciutat en un assolellat dia amb Sierra Nevada de fons. També veurem altres llocs de la província com Motril o part de la costa.

El pas de Tadeo Jones per Granada, clau en la trama d’aquesta nova entrega, va donar lloc a gairebé un any de treball conjunt de les productores IKIRU Films, 4cats, Telecinco Audiovisual, el Grup Mediaset Espanya juntament amb l’Ajuntament de Granada, el Patronat Provincial de Turisme, el Patronat de l’Alhambra i Generalife i la Conselleria de Turisme de la Junta d’Andalusia. Com a resultat, les espectaculars recreacions que han aconseguit els animadors de la cinta de tan coneguts i emblemàtics llocs.

Fruit també d’aquest treball comú, ‘Tadeo Jones 2, El secret del Rei Mides’ va formar part de les activitats de promoció de la regió en el seu estand a Fitur, Fira Internacional de Turisme, que va tenir lloc a Madrid el gener passat.

Abans de l’estrena en cinemes (25 d’agost) tindrem l’oportunitat de veure a Tadeo en un passi especial a Granada, com a corol·lari d’aquest vincle que es va crear entre l’aventurer i al ciutat.

Tadeu Jones va aconseguir en 2012 nivells històrics de recaptació a Espanya i va ser la pel·lícula d’animació més taquillera al nostre país. A més, va tenir una enorme dimensió internacional després estrenar-se a més de 40 països convertint-se en un èxit des de la Xina a Llatinoamèrica, passant pel Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Turquia, Corea del Sud o Rússia. Tot això fa que aquesta segona part de la saga sigui una autèntica plataforma turística per a les seves localitzacions.

És per això que aquesta col·laboració entre Ikiru Films juntament amb les altres productores i les institucions granadines s’ha convertit en un al·licient més dins el procés de creació de la pel·lícula i en un bonic impuls per a la promoció exterior del nostre cinema i els nostres millors destinacions.

En la seva pròxima aventura …

Tadeu Jones viatja fins a Las Vegas per assistir a la presentació de l’últim descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff: el papir que demostra l’existència del Collaret de Mides, el mític Rei que convertia en or tot allò que tocava. Però el feliç retrobament es veurà enterbolit quan un malvat ricàs segresta Sara per poder trobar el talismà i aconseguir riqueses infinites. Al costat dels seus amics el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, Tadeo haurà de fer ús del seu enginy per rescatar Sara, en un viatge per mig món, on trobarà nous amics … i nous dolents!

Font: Telecinco Cinema