Blog

Yucatán arribarà als cinemes el proper 31 d’agost

  |   Notícies   |  

És una comèdia d’aventures dirigida per Daniel Monzón i protagonitzada per Luis Tosar, Rodrigo de la Serna, Joan Pera, Stephanie Cayo i Toni Acosta

Daniel Monzón (Celda 211 i El Niño) torna a la comèdia amb YUCATÁN, una pellicula produïda per Telecinco Cinema i Ikiru Films, amb la participació de Mediaset España i Movistar + que arribarà a les sales de cinema espanyoles el pròxim 31 d’agost de la mà d’Hispano Foxfilm. Montsó, de nou al capdavant del guió al costat de Jorge Guerricaechevarría, dirigeix un repartiment coral que novament encapçala Luis Tosar, al costat de Rodrigo de la Serna, Joan Pera, Stephanie Cayo, Toni Acosta, Jorge Asín i Agustín Jiménez.

Yucatán reuneix per primera vegada a Daniel Monzón i Luis Tosar en una comèdia després de les reeixides Celda 211 i El Nen. Un altre tàndem, el format per Daniel Monzón i Jorge Guerricaechevarría, repeteix en el guió d’aquesta pellicula, rodada durant gairebé tres mesos en diverses localitzacions de Mèxic, Brasil, Canàries, Marroc, Madrid i Barcelona, incloent una travessia de dues setmanes a alta mar per l’Oceà Atlàntic.

Sinopsi:

Lluc (Luis Tosar) i Clayderman (Rodrigo de la Serna) són dos estafadors, professionals de l’engany a turistes ingenus en creuers de luxe. Fa anys treballaven junts, però la rivalitat per Verónica (Stephanie Cayo), la bellíssima ballarina del vaixell, els va fer perdre el cap i va donar al trast amb la seva societat. Ara treballen per separat, Lucas a la Mediterrània i Clayderman a l’Atlàntic. Aquest va ser l’acord. Però un inesperat botí impulsa a Lucas a irrompre en el vaixell del seu exsoci, el que converteix l’exòtica travessia de Barcelona a Cancún, passant per Casablanca, Tenerife, Brasil i la selva de Yucatán, en un aferrissat duel de tramposos sense cap regla, però molts cops baixos…