Blog

Yucatán, la sisena pellícula més taquillera del 2018

  |   Notícies, Yucatán   |  

La pellícula Yucatán encara la catorzena setmana en cartellera i està a punt d’acabar la seva vida comercial en tots els cinemes Espanya tot i que ja s’ha situat com la sisena pellícula espanyola més taquillera al nostre país per darrere de Campions, Perfectes Desconeguts, El Millor Estiu de La meva vida, La Tribu i El Quadern de Sara.

Tot sembla indicar que Yucatán va superar la barrera dels 5 milions d’euros de recaptació i entraria en aquest selecte grup de pel·lícules espanyoles que l’han pogut superar aquest any. Encara queda una gran estrena espanyol aquest any que pot fer front i superar la recaptació de Yucatán, com és la pellícula de Telecinco Cinema, Superlópez.

De totes maneres, gairebé amb certesa, Ikiru Films va a ficar els seus dos produccions estrenades en 2018, El Cuaderno de Sara i Yucatán, entre les vuit pel·lícules espanyoles més taquilleres de l’any i les dues hauran superat els 5 milions d’euros de recaptació.